Virtuaalinen Westernjaos

Etusivu Laji-info Säännöt Kilpailukalenteri Laatuarvostelu

Etusivu   -   Jäsenyys   -   Yhteys   -   Kiitokset

Virtuaalinen westernjaos, eli tutummin WRJ, on virtuaalinen, lännenratsastukseen painottuva jaosto. WRJ aloitti toimintansa jo keväällä 2003, jolloin järjestettiin ensimmäiset westernjaoston alaiset lännenratsastuskisat. Sen koommin jaoston ulkonäkö ja ylläpitäjä ovat kerenneet vaihtua moneen kertaan, ja WRJ herätettiin uudelleen henkiin, pitkän tauon jälkeen, joulukuussa 2011. Nyt tavoitteena olisi pysyä pystyssä pitkään, itsenäisenä jaostona, muiden kilpailujaosten rinnalla. Nykyään WRJ on Virtuaalisen ratsastajainliiton alainen jaos.

Jaoston tavoitteena on edistää virtuaalista lännenratsastusta ja nostaa se jälleen pinnalle sekä kisojen että muun toiminnan kanssa. Lännenratsastus oli aikoinaan kohtalaisen suosittu laji virtuaalimaailmassa, mutta sen suosio pääsi sittemmin hiipumaan Virtuaalisen ratsastajainliiton taukoilun takia. Tällä hetkellä westernjaoston toimintaan kuuluu siis kilpailukalenterin ylläpito, western cup-kilpailuiden järjestäminen sekä laatuarvostelu. Lisäksi otamme jäseniä ja kasvattajatalleja listoille sekä tarjoamme tietoa lännenratsastuksesta.

Westernjaoston ohella virtuaalimaailmassa toimii myös VLRY eli Virtuaalisen lännenratsastuksen tukiyhdistys, joka tarjoaa kilpailuita ja lajituntemusta syvällisemmin. VLRY:n kilpailuissa eteneminen tapahtuu tasojärjestelmien mukaisesti.

Terveisin,
ylläpitäjä, kati
[email protected]

Muut jaokset

ARJ
ERJ
KRJ
KERJ
VVJ
Askellajiratsastusjaos
Esteratsastusjaos
Kouluratsastusjaos
Kenttäratsastusjaos
Vajakkoajojaos
VMRJ
NJ
VSN
LJ
PLJ
Matkaratsastusjaos
Näyttelyjaos
Virtuaaliset show-näyttelyt
Laukkajaos
Ponilaukkajaos

Sivut päivitetty viimeksi 08.02.2015

Vuoden ensimmäinen laatuarvostelutilaisuus pidetään maaliskuussa 29.03. Ilmoittautumisaikaa 09.02. - 15.03.

Ulkoasu © M Layouts | Kuva © kati | Tekstit © WRJ 2013 - 2014, Christa W.